Sponsoren

Op onze vereniging gaat waterskiën of wakeboarden over het doorbrengen van waardevolle tijd met familie en vrienden. Onze sponsoren dragen daar ieder hun deel aan bij. De een met vaarlessen, de ander met trailermateriaal en weer een ander zorgt voor een gevulde maag.

“Wanneer goed ook leuk moet zijn!”

Vaar- & Waterskischool Ad Kraakman, gevestigd in Noord -Holland, is erkend door de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond. Ad is een bevlogen instructeur die al velen heeft geholpen een (praktijk)vaarbewijs te halen en is trotse vader van 2 oud Nederlands waterski kampioenen (die hij zelf getraind heeft). Met zoveel praktijkervaring is Ad een garantie voor succes!
Damco/Tonca leveren boottrailers, paardentrailers, bakaanhangwagens etc. Tevens leveren ze onderdelen. Goede kwaliteit en service. Een betrouwbaar adres waar leden al snel en klantvriendelijk zijn geholpen.
Lekker het water op geweest en tijd voor een versnapering? Aan de rand van eiland De Woude ligt het karaktervolle restaurant-eetcafé de Woude.

Hier kunt u terecht voor koffie met wat lekkers, een lunch of een diner.  In een huiselijke sfeer kunt u binnen of op het terras direct aan het water genieten van onze vers bereide ambachtelijke gerechten.

Draagt je onze club en de Waterski- en wakeboardsport een warm hart toe? Wordt ook sponsor! Wij zijn van mening dat we elkaar kunnen versterken. Interesse in een gesprek, neem contact op via onderstaand formulier.